Veganske og glutenfri havreflarn!

Lillian Nilsen Berg
Jeg har alltid elsket havreflarn siden jeg var ei lita jenta,men slik som saken er nå så spiser jeg ikke egg,så jeg tenkte det skulle bli vanskelig å lage havreflarn,men det ble bare vegansk og mine havreflarn ble så godt at det ble fort tomt skal jeg fortelle dere.
DU TRENGER:
100 gr vegansk smør
2 dl havregryn( jeg brukte glutenfri da jeg liker den best)
1,5 dl sukker
halv ts bakepulver
par klyper salt.
2 ss lønnesirup
2 ss mandelmelk.
FREMGANGSMÅTE:
sett ovnen på 175 grader .smelt smøret på lav varme i en kasserolle.resten blandes i en oblle før du tilsetter smøret.ta en liten skjee og form til små kuler .stekes i ovnen i 7 min,men her må du følge med.de skal være litt brune på siden.avkjøles på rist.

husk at selv om noe er vegansk betyr det ikke at det er sunt bare så det er sagt.disse har masse sukker i seg blant annet,så spises med andakt.mange tror nemlig at noe er vegansk er det sunnere.vegansk betyr bare at det ikke er noe ingredienser som kommer fra dyr rett å slett, men det er sant at mange veganere spiser mer frukt og grønt enn resten av befolkningen,men mange gjør ikke det. var litt greit å avklare det altså.for mange kan bli skeptisk til vegansk julebakst og tror det skal være sunnere eller at smaken blir dårligere.jeg skal love deg det at disse ble ekstremt gode og smaker bedre enn de i butikken og disse er vegansk i tillegg. jeg vil også tro at disse er glutenfri siden jeg brukte glutenfri havregryn?