Når skal man sette opp juletreet?

15.12.2020, 23:30

Jeg har iår pga corona og negativ energi satt opp jula mye tidligere enn jeg har pleid å gjøre.før har jeg satt opp all julepynt 1 desember,men iår satt jeg opp alt unntatt juletreet siste uken i november.som nevnt tidligere sliter jeg mye med mørketid og trenger masse lys og når man pynter til jul er det som om alt lyser opp,så det var en nødvendighet for meg i år å få opp så mye lys og glede så tidlig som mulig.

jeg vet det er så utrolig mange andre også som har satt opp jula ekstra tidlig i år og som har slitt med julestemning og vært litt nedfor kanskje pga mørketid,men kanskje også fordi det nå i år kom et virus som skulle snu opp ned på en hel verden og som kanskje står i fare for å ødelegge julestemningen for veldig mange av oss.jeg ser riktignok kommentarfelt på facebook ta helt av og mange mener man må føle tradisjoner og at det er helt tullerusk å henge opp jula så tidlig.må også huske på at jula i butikkene starter mange måneder før jul å da.men jeg skjønner jo greia,men iår gjorde jeg et unntak og det føles greit.tradisjonen er at jeg også tar den julen første uken i januar og den tradisjonen skal jeg riktignok følge opp tenkte jeg.

jeg satt opp juletreet for 2 uker siden.jeg tenkte å køjpe et nytt juletreet iår men det koster jo sinnsykt med penger og jeg har ikke så mange kroner,så jeg satt opp mitt gamle som har vært mitt i 13 år.det funket jo det egentlig.gavene under er gaver vi skal gi bort i år.jeg begynte med gaver i sommer og grunnen til det er pga økonomien men også fordi jeg visste at en ny corona bølge kom og dermed kunne det bli kaos på shopping senter osv. mange har kanskje valgt å ikke gi gaver til værandre,men jeg synes det er så koselig.men husk man kan lage gaver.kanskje du har noe hjemme du kan gi i gave? kanskje det er salg.kanskje du finner en skatt på brukt handel? kanskje du kan starte tidlig med gaver så du får gitt fine gaver.kanskje du kan bake noe å gi?

når setter du opp juletreet? jeg selv er vokst opp med å sette opp lille julaften og pynte treet og legger alle gavene under og vente utolmodig et døgn på å skulle åpne alle gavene.hehe.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler