Restriksjonene har gjort meg mer sosial og aktiv!

13.01.2021, 20:54

Jeg må æårlig innrømme som garantert mange andre at det var ikke gøy å møte Januar måned med enda strengere corona regler enn det var før jul.i jula var jeg generelt lite sosial noe som også kjentes på kroppen,så var ikke noe gøy å møte det nye året med strengere regler,men man venner jo til seg alt mulig ettervært som tiden går.

jeg husker første gang jeg skulle bruke munnbind og jeg følte jeg ikke fikk til å puste.jeg har også fått kjenne på kroppen hvordan det er når man glemmer munnbind.jeg glemmer det aldri,men en gang når jeg var ekstremt stresset glemte jeg munnbind,for kroppen synes jo ikke det er normalt å gå rundt med munnbind dagen lang.plutselig så mange mennesker utrolig stygt på meg og sa masse unødvendige nedlatende kommentarer.jeg tok skjerfet godt rundt munnen og fortet meg ut av butikken.jeg har siden ikke glemt munnbind.det å bruke antibac dagen lang har blitt en rutine så den er grei.

men jeg kjenner virkelig på dette med å ikke skal besøke noen og ikke få besøk.greit nok er du helt alene kan man få besøk av en eller to personer,men jeg bor med samboer og hund så får ikke lov med besøk.vi har ikke møtt familien eller noe på lenge.greit nok så møtte vi ikke familien så ofte før corona heller,men man merker det litt ekstra godt nå.

det positive som har hendt med disse restriksjonene er jo at pga vi ikke kan ha besøk o.l så har vi kommet oss masse ut disse to ukene i januar.vi har et vennepar som vi møter ute og går i skogen med.mye lettere å holde avstand ute.vi har fått pratet om alt mulig rart,man har fått vært sosial og man kommer i form.så jeg er evig takknemlig som har mulighet for å komme meg ut på tur.for man blir litt gal av å bare sitte inne. riktignok har det vært for kaldt for hunden min.så hun må enten ligge i sekken eller være inne når vi skal på lang tur.

det å ha kommet seg mye mer ut i skogen har også gjort noe med psyken min.jeg har nemlig de siste ukene slitt med masse angst som har gjort til at man ender opp i sofaen uten å gjøre noe og man får ikke sove.noe som er veldig krise spør du meg.jeg vet jo hvorfor angsten kom nå og det er fordi jeg må igjennom noe som jeg virkelig ikke vil og jeg vet at dette må jeg holde ut værtfall et par uker til.men jeg ser nå hvor gull verdt det er med gåturer i skogen.det hjelper mer enn man skulle tro.

så nå vet dere hvorfor jeg ikke har blogget på en stund,men jeg har bestemt meg for å bli mye flinkere og blogge jevnlig igjen,for det gir jo meg tross alt relativt mye bra det også.

håper dere andre også klarer å holde ut denne tiden.husk er det kjipt ring noen å snakk om det.gå deg en tur.tren hjemme? se en god film.les en god bok.bake? tegne? spille? gjør værtfall noe så man slipper å sitte for mye å gruble på hvordan man egentlig ønsker at ting skal være.

Del artikkel:

Relaterte artikler