Spinatpannekaker til lunsj!

01.03.2021, 11:30

Min samboer liker ikke spinat og jeg tenkte hvordan få det i han uten at han tenker for mye på at det inneholder spinat.jo jeg blander spinat inn i pannekaker som han elsker.riktignok var jeg litt redd for at pannekakene skulle smake litt vell mye grønt,men nei da det gikk smurt dette altså.

DU TRENGER:

for 2 personer:

100 gr frisk spinat

3 dl mandelmelk( lag selv eller kjøp usøtet på butikken)

50 gr hampfrø( kjøpes på helsekost )

1 ts bakepulver

150 gr speltmel(har også prøvd glutenfri havremel til denne oppskriften før)

kokosolje eller smør til steking

FREMGANGSMÅTE:

kjør spinat og melk sammen i en food prosessor.så har du oppi resten .det skal ikke være klumper.la røren hvile litt før du steker.stek pannekakene på middels varme i en panne med slipp lett belegg(dette har jeg bommet på før og da blir det vanskelig å lage om du ikke har slipp lett belegg)

jeg drysset litt ekstra hamp frø på toppen og gjerne bruker jeg lønnesirup også..så om du vil få noen til å spise mer grønt hvorfor ikke prøve å skjule det litt? han spiste opp alt min samboer og jeg bare du vet det er spinat? først da ble han skeptisk,men han spiste jo opp alt da..om dere vil kan dere ha oppi noen form for søtningsmiddel,men jeg brukte ikke det.denne oppskriften fant jeg i en kokebok,men gjor den litt om så den skulle passe meg.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler