Fargerik chiapudding!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg har som nevnt tidligere sansen for fargerik mat og det har blitt mer å mer inn rett å slett at maten skal være fargerik nå,så hvorfor ikke sleng deg på trenden du også og starte med å lage fargerik chiapudding?

jeg spiser som regel chiapudding til frokost så jeg lager den gjerne kvelden før.da har jeg 3 ss chiafrø( kjøper økologisk fra rema) og blander med 2 dl mandelmelk og har jeg ikke det bruker jeg vann(men smaker best med plantemelk)rører godt og la det stå å svelle i en stor kopp over natten i kjøleskapet.om morgenen lager jeg toppingen og da liker jeg å lage nice cream å blande med chiapuddingen.

jeg brukte :ananas,mango,papaya og banan.200 gr frossen banan og 300 gr frossen smoothie mix.blander også oppi litt gurkemeie.om du vil kan du også tilsettel itt gurkemeie i selve chiapuddingen.jeg pyntet med pasjonsfrukt.for å lage nice cream hadde jeg den frosne frukta oppi en food prosessor og bittelitt vann og lot det gå¨til det ikke var klumper.husk å bruk lite vann da konsistensen ikke skal være flytende.du kan spise rett fra glasset eller gjøre som meg å helle det i en tallerken å spise der å.

pyntet litt ekstra med kokosmasse og hjemmelagd granola:D


Publisert: 11.02.2021, 12:00


Andre artikler