Brokkoli pizza!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Min samboer elsker pizza å digger at jeg pleier å lage hjemmelagd pizza i helgene,men jeg tenkte sist helg at nå skal jeg prøve å lage en ny vri på pizzaen og nå skulle jeg lage pizzabunn av brokkoli faktisk.jeg vet at samboer virkelig ikke liker brokkoli så jeg ble litt spent om han likte det.faktisk spiste han opp nesten hele pizzaen selv uten at jeg rakk å smake så mye på den.han bare oi den var kjempe god hva er det i den? brokkoli sier jeg.oi såppas ja sier han.

denne oppskriften er en oppskrift Emilie voe nereng ,men som jeg har endret litt på da hun bruker egg i sin oppskrift og egg er noe jeg ikke spiser.jeg brukte linfrø egg.1 ss linfrø med 3 ss vann som du lar svelle litt .hun brukte 3 egg så her trenger du 3 ss linfør med 9 ss vann altså.

OPPSKRIFT:

1 brokkoli(i det siste har de vært på salg for 8 kr på rema også)

3 linfrø egg

3 ss havregryn

3 ss spelt(emilie bruker sammalt hvete)

1 ss pizzakrydder

en halv ts salt

litt pepper

ketjup

tomatpure

ost

kokt søtpotet

rucola

oregano

FREMGANGSMÅTE:

sett ovnen på 230 grader varmluft.

lag pizzabunnen:skjær vekk den groveste delen på brokkolistilken.skjær brokkoli i grove biter og ha i en food prosessor.ha så i linfrøegg,havregryn,mel og krydder.kjør til jevn røre men den skal være litt løs riktignok.

fordel pizzabunnen jevnt over en stekeplate med bakepapir.stek bunnen i ovnen i ca 20 min.imens finner du frem toppingen.ta ut pizzaen og legg på fyllet.stek i ovnen til osten har smeltet og stek i ca 12-15 min.fordel rucolla på toppen når pizzaen er ferdig.

så enkelt å lage denne pizzaen og man får i seg en del grønnsaker også.å toppingen kan jo selvfølgelig du velge utifra hva du liker.det må ikke være vegetar versjon heller liksom.


Publisert: 02.02.2021, 19:30


Andre artikler