Lillys pytt i panne!

Lillian Nilsen Berg
Jeg har alltid elsket pytt i panne helst siden jeg var liten,men jeg vil helst ikke spise den frosne i butikken da den inneholder blant annet store biter løk(noe jeg ikke liker) å jeg spiser heller ikke ofte kjøtt.men det viktigste er vell at den inneholder stoffer jeg ikke vil ha rett å slett.det er så enkelt å lage pytt i panne selv.

DU TRENGER:søtpotet,gulrot,potet og gjerne sjampingjong,salat og så brukte jeg her ananas som skål for å dekorere litt.jeg bruker også pepper,himalaya salt og gressløk.
alt jeg gjør er å koke gulrot,potet og søtpotet i terninger eller små biter for så å steke de fort i panna etterpå.stek også shampinjong og server med salat.så enkelt å lage.vil du ha kjøtt oppi er det jo bare å ha oppi det.
pytt i panne regnes i dag som husmannskost og ble opprinnelig laget for å få bukt med matrester og unngå å kaste mat.så man slenger det man har oppi panna liksom.så enkelt og så godt mener nå jeg.jeg tror ikke jeg blir lei av pytt i panne med det første:D