Vegansk lunsj bolle!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg har som nevt tidligere blitt litt flinkere til å lage meg salater og i det siste har jeg fått litt sansen for salater med mest mulig farger,så da ble det å spise regnbuen til lunsj idag.

jeg gjorde det enkelt:

kokte glutenfri pasta fra helios

hjemmelaget søtpotetfries

stekte sjampingjonger.

salat

squash spagetti

jeg hadde laget cashew aioli til å ha over salaten.

så enkelt å lage og så godt rett å slett.jeg har valgt å ikke bruke kjøtt i retten,men klarer du ikke unngå kjøtt tror jeg kylling hadde vært godt i retten.jeg er ikke noen motstander av å spise kjøtt faktisk.men om du tenker sånn helsemessig så tenker jeg sån at greia er ikke at det å spise kjøtt er noe problem,men det blir så mye fokus på kjøttet at man glemmer å spise nok grønnsaker osv.selv om jeg spiser mye vegansk mat,så er ikke jeg noen veganer for øyeblikket.har jeg lyst på kjøtt spiser jeg det.

men jeg synes det fortsatt er viktig å snakke om at vi må få inn mer frukt og grønt.de ferreste av oss spise 5 om dagen av frukt og grønt og lager du deg en smoothie for eksempel er det lett å få inn 5om dagen.men 5 om dagen synes jeg uansett er for lite.10 om dagen værtfall er det optimale.men er ikke så vanskelig å få til om man drikker smoothie,grønnsakjuice,spiser frukt ,lager seg salater.blander frukt og grønt mye mer i matlagingen.men husk man trenger ikke å endre kost og livvstil helt bare fordi man skal spise mer frukt og grønt:d 


Publisert: 08.02.2021, 14:00


Andre artikler