Crepes til lunsj!

23.02.2021, 14:00

Jeg bare elsker crepes og pleier å kjøpe det når jeg er i syden.jeg må si jeg savner sommer og varme og ikke minst dra på ferie.jeg har ikke vært til utlandet siden 2018,så hadde vært godt å opplevd litt varme nå etter tider med 20 minus grader.jeg elsker 30 grader og sol,så jeg hadde nok trives best med det året rundt,men jeg hadde nok ikke fått med meg samboer til å flytte til et varmt land.

men over til det vi skulle snakke om ..nemlig crepes..kan vell spise crepes fordi om det ikke er sommer og jeg er i sydenland.det er februar og jeg sitter inne å spiser crepes å drømmer meg tilbake til sommer og sol.i det minste er det sol ute nå og jeg hører fuglene kvitrer.

vil du også prøve mine crepes?:

DU TRENGER:

600 ml mandelmelk

2 bananer

2 ts vaniljepulver(kan bruke vaniljesukker om du ikke har vaniljepulver)

1 ts kardemomme

1 ts bakepulver

bittelitt salt(jeg bruker himalaya salt)

3 ss kokos sukker

50 gr havregryn

300 gr spelt mel(bruk glutenfri havremel om du vil også,eller ta 300 gr havregryn og kvern til mel)

kokosolje til steking.

FREMGANGS MÅTE:

kjør plantemelk og banan i en food prosessor.bland så i alt annet.la røren stå å hvile i 30 min før du steker store pannekaker på middels høy varme.stek på begge sider.

litt karamellsaus og sjokolade saus og banan til pynt...dette er fest og sommer minner for min del.skikkelig kose mat.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler