To gode salater!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Selv om jeg elsker å spise frukt og grønt,så er ikke alltid salat noe jeg foretrekker og jeg kan noen ganger synes det er tamt med salat og jeg føler jeg tygger å tygger.men jeg prøver å prøver å finne smaker jeg liker,så selv om salat ikke er min favoritt så har jeg ikke gitt opp salat altså.jeg har funnet to varianter som forsåvidt gikk an for min del.den første bruker jeg som et måltid i seg selv og den andre som en liten forett rett å slett.

du trenger:

100 gr wok blanding(stekes i panna)

søtpotet og potet som du baker i ovnen i ca 30 min på 200 grader)

litt crispisalat

litt grønnkål

litt spinat

rucola

granateple

grønn pesto 

litt kyllingbiter du steker(dropp kylling om du vil kjøre uten kjøtt)

jeg elsker også å tilsette glutenfritt pasta noen ganger til denne salaten for å gjøre den mer mettende.elsker også faktisk stekt ris noen ganger til salat også.svart ris,brun ris,villris og rød ris er mine favoritter)

til den siste salaten trenger du:

litt isbergsalat

rucola

friske bjørnebær

hvit dragefrukt(kjøpt på innvandrerbutikk,men har sett at obs har hatt tidligere)

granateple

akasie honning

miks sammen og spis som en liten forett rett å slett.

det fine med salater er at det er så mange muligheter og det er så enkelt å lage.så jeg er absolutt ikke ferdig med å prøve ut salater for å finne mine absolutt favoritter..

hva er din favoritt salat blanding? og spiser du det som et helt måltid eller som en siderett som regel?


Publisert: 06.04.2021, 09:00


Andre artikler