Gul brokkoli suppe!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Om jeg ikke husker helt feil har jeg for lenge siden delt denne retten før? men jeg velger å dele den igjen,for denne gleder jeg meg til å spise igjen neste uke når jeg ikke er på rensekur.denne retten er fettfri så jeg har kunnet spist den nå også,bare at den står ikke på lista mi over ting jeg skal spise,så da får jeg heller vente.jeg føler dette er et lett måltid med suppe for retten inneholder ikke så mange kalorier,så jeg var mett bare 1,5 time med denne.man kan jo alltids doble porsjonen eller noe.men husk at selv om jeg ikke ble mett lenge kan det hende du blir det.

DU TRENGER:

3 kopper potet(skjær de i små biter)

1 kopp gulrot(i små biter)

1,5 ts gurkemeie pulver

2 ts hvitløkspulver

1 ts løk pulver

1 ts paprika pulver

1 brokkoli hode( jeg valgte 300 gr frossen brokkoli)

1 kopp vann eller buljong

2 ss sitron juice

FREMGANGSMÅTE:

kok potet og gulrot i 10 min eller til de er myke.gjerne damp de istedenfor å koke.når de er myke legg de i en food prossesor og tilsett alt unntatt brokkoli.mos alt sammen og hell alt i en kasserolle.varm opp og suppa er klar.brokkolien koker du eller damper i en kasserolle vedsiden av rett å slett.så enkelt å lage også.


Publisert: 30.03.2021, 11:00


Andre artikler