Suppe som styrker leveren din!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Denne suppen er også noe jeg har spist mye nå som jeg er på rensekur og for dere som har lest mine innlegg om 3-6-9 rensen jeg har vært på denne uken har nok sett bilder av denne suppen,men idag tenkte jeg å legge ut oppskriften.men faktisk anbefaler jeg personlig at skal du prøve den rensen kan det være lurt å trappe ned på mat fra nei mat listen en liten stund før og bli kjent med oppskriftene.så denne suppen kan man jo begynne å prøve seg på.denne suppen er helt rå og det vil si at den ikke er varmebehandlet.

DU TRENGER:

2 kopper tomat

1 kopp agurk

bittelitt frisk koriander og litt for å pynte med om du vil

en neve frisk persille

4 kopper(spinat,rucola,salat men jeg valgte spinat er(frossen)ca 200-300 gr)

2 ss sitronjuice

1-2 dadler(fjern steinene)

1 kopp asparges(frossen eller frisk)

1-2 ss rå honning(du må ikke bruke honning men jeg følte at honningen gjorde til at suppa smakte mye bedre)

så mye vann du føler du trenger.

ha alt i en food prossesor og vipps ferdig<3

jeg har begynt å vendt meg til denne smaken nå,men jeg har riktignok spist dette måltidet vær dag i 5-6 dager nå på rensekuren så begynner å bli litt lei av det samme.men husk også at blir du ikke mett av denne mengden kan du enten doble porsjonen eller spise noe annet sunt ca 60 min etter inntak av denne suppen da denne suppen inneholder lite kalorier fra grønnsakene,men man får litt mer kcal fra dadler og honning selvfølgelig,men unngår du det blir det en svært kalorifattig suppe.


Publisert: 06.04.2021, 23:30


Andre artikler