Grønnsakspagetti til middag!

Lillian Nilsen Berg
Jeg husker jeg elsket spagetti da jeg var liten og da skulle jeg ha masse ost og ketsjup på.idag har jeg laget en sunn grønnsakspagetti,for jeg mener det er smart å tilsette frukt og grønt til vært eneste måltid.den vanlig spagettien jeg er vant til fra jeg var liten gir meg riktignok ikke noe form for grønnsaker.så nå har jeg laget en som gir meg masse grønnsaker.

denne retten er super enkel å lage.
DU TRENGER:
brun ris pasta fra helsekosten(glutenfri og den skal ikke inneholde mais,noe mange glutenfrie produkter gjør)
kok opp pastaen og imens lager du grønnsakpasta ved bruk av en spiraliser.jeg brukte squash,agurk,søtpotet og gresskar.kok et par minutter i en egen kasserolle eller dampes kan man også gjøre.
vend så inn pasta saus og jeg bruker helios sin økolgiske og den smaker fantastisk.
bruk friske krydder urter på toppen og server med salat.jeg serverte også med falafel til<3