Påske vafler!

Lillian Nilsen Berg
Samboer fikk lyst på vafler så jeg lagde påskevafler og de ble gode altså.disse er også veganske,men du kan lett gjøre denne glutenfri også ved å bruke glutenfritt havremel osv.
DU TRENGER:
4 dl mandelmelk
1 ss fiberhusk
0,7 dl olivenolje eller kokosolje
en halv dl sukker(velg det sukkeret du vil.jeg liker kokossukker blant annet)
1,5 ts bakepulver
en halv ts kardemomme
1 ts gurkemeie eller safran(jeg liker best safran,den er dyrere,men har en bedre smak og er mildere på smak også)
bittelitt himalaya salt
3 dl speltmel

FREMGANGSMÅTE:
visp sammen melken og fiberhusken og la stå en kort stund for å tykne,for så å ha oppi resten.blir røren alt for tykk tilsetter du bare litt mer melk.
stek i vei og vipps har du påskevaflene klare.
jeg toppet med kvikklunsj,karamellsaus,sjokolade saus og appelsiner.for ja blir ikke påske uten appelsiner.men jeg elsker appelsiner og spiser de året rundt uansett.gjerne spiser jeg 4 om dagen.for da vil du få full utbytte av appelsinens egenskaper.og har du en grå dag prøv å hent inn litt appelsiner til værdagen din,for ja appelsiner er ren solskinn<3