Middag på tomt kjøleskap!

Lillian Nilsen Berg
Som nevnt litt tidligere her er det litt stramt økonomisk for øyeblikket enn det pleier å være så å få innspirasjon til å lage fancy retter er overhode ikke til stede og det mangler så mange ingredienser for å lage rettene jeg ønsker å lage rett å slett.magen romler og man ønsker seg middag,men hva skal man lage når kjøleskapet så å si er tomt?
min samboer mente det var umulig å lage nå middag for vi hadde jo ingenting,men om man leter finner man ut at det er mye man kan lage med få ingredienser sånn egentlig om man bare er kreativ.vi har ikke mye mat i fryseren heller men helt innerst i fryseren fant jeg to laks og en pakke med pannemiks,så da ble det god og sunn middag på null komma niks.

jeg stekte pannemiksen(kjøpt på coop) i panna i noen minutter og hadde på litt karri for å gjøre den litt mer spennende.pannemiksen inneholder brun ris,paprika,brokkoli,gule gulrøtter og grønne bønner.
så er det bare å steke laksen og pynte med litt appelsin og balsamico. plutselig ble det den middagen laget på null komma niks.å vi som ikke trodde vi hadde noe å lage middag av.viktig å se over virkelig det man har og har man veldig lite må man bare være ekstra kreativ i matveien rett å slett.nå som denne middagen er borte og ikke et alternativ lengre merker jeg at fantasien min daler noe betraktelig,men kanskje jeg burde ta det som en utfordring faktisk å lage mat på mindre ingredienser?