Chiapudding til kveldsmat!

Lillian Nilsen Berg
Dette måltidet lagde jeg om morgenen og var klar til å spises om kvelden.jeg lager som regel chiapudding om kvelden så står det klart om morgenen.chiapudding er så enkelt å lage og det er også veldig sunt.chia frø har masse omega 3 og 6,så ypperlig å spise mer chiafrø om du for eksempel ikke spiser noe særlig med fet fisk.
inneholder også kostfiber,proteiner og vitaminer,mineraler,sporstoffer og antioksidanter. det kostet ca 30 kr også for økologiske chiafrø på rema1000 så virkelig ikke noe dyrt heller.

DU TRENGER:
3 ss chiafrø
2 ss linfrø
3 ss havregryn
2 dl ca mandelmelk
1 ts rødbetpulver
kokosmasse
kiwi
granateple.
FREMGANGSMÅTE:ta chiafrø,linfrø og melk og rør sammen på et glass og sett i kjøleskapet og la svelle.når den er svellet ferdig tar du den ut å har på den toppingen du vil ha.så enkelt å lage og så sunt.jeg spiste dette måltidet med en stor smoothie i tillegg<3
husker første gang jeg smakte chiapudding likte jeg ikke konsistensen,men nå liker jeg chiapudding og spiser det ofte.jeg liker også å ha med meg på tur da det er bare å oppbevare på glass med lokk.