Sunn grøt til frokost!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Grøt er noe jeg kan finne på å spise til frokost.for meg er grøt noe jeg liker å lage når jeg er sulten og trenger noe fort.havregrøt er noe jeg lager når jeg trenger noe sunt.det er noe jeg lager når jeg ikke har så mye penger,men likevell ønsker å spise sunt.

DU TRENGER:8 ss glutenfri havregryn

2 ss chiafrø

3 dl vann

3 mandelmelk

2 ts kardemomme

2 ts vaniljepulver

lilla søtpotetpulver

pynt:eple,banan og økolgisk peanøttsmør(vil du ha det fettfritt velg unna peanøttsmør)

jeg brukte to kasseroller:

så fordel alt dette i to kasseroller og i den ene tilsett søtpotetpulver.

så enkelt å lage,smaker godt og er sunt.jeg bruker gjerne honning eller lønnesirup som søtningsmiddel.

det går som regel i glutenfri havregrynsgrøt eller hirsegrøt til frokost hos meg.spis den med en gang,for den smaker mindre god kald i følge meg.men jeg spiser også kald kjøleskapsgrøt,men synes det smaker mindre igjen,men dog er det enklere med kald kjøleskapsgrøt.


Publisert: 15.05.2021, 12:30


Andre artikler