Kikert rett til lunsj!

Lillian Nilsen Berg
Jeg hadde så mye kikertmel som måtte brukes opp,så idag ble det en kikert rett til lunsj.egentlig skulle det bli en slags omelett,men det ble ikke som jeg tenkte så da ble det en form for pytt i panne rett.
DU TRENGER:
200 gr kikermel
3 dl vann
noen poteter eller søtpotet
pølsebiter(vanlig eller vegansk eller bare droppe det)
salt og pepper og oregano.
FREMGANGSMÅTE:kok først opp poteter og kutt i små biter.
bland i en bolle kikertmel,vann og krydder.smør panna og hell oppi blandingen og tilsett poteter og pølser eller hva det måtte være og rør rundt til du føler det er ferdig.liker du ost og spiser det kan du jo ha det oppi her også.det er et hav av mulighter rett å slett.

jeg pyntet retten med rucola.og serverte tyrkisk børd(simmit) vedsiden av med salat og kalkunpålegg.
denne retten var enkel og smakte godt.mange tror jeg ikke spiser kjøtt i det hele tatt og det er sant ant det blir mye plantebasert hjemme her,men iblant om jeg føler for det lager jeg meg kjøtt også.er mye veganer retter på bloggen her,men vil jo nå ut til flere enn bare veganere/vegeterianere også.så kommer til å legge ut noen kjøttoppskrifter i blant også bare så det er sagt.men vil du lage denne retten vegetarisk er det bare å ta vegetar pølser eller veganer pølser eller droppe det og droppe ost eventuelt.man kan gjerne ha oppi mye mer grønnsaker også så blir den enda sunnere.det er som man ønsker selv rett å slett.