Gresskar pannekaker og chaga latte!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg hadde kjøpt en stor butternut gresskar sist uke som bare har stått i kjøleskapet å blomstret og nå følte jeg det virkelig var på tide å bruke det før det ble dårlig,men jeg ble så usikker på hva jeg kunne lage av det og da er det noen ganger greit å bruke google,for det finnes et hav av muligheter der ute og idag lagde jeg gresskar pannekaker med chaga latte til<3 

DU TRENGER:

1 kopp butternut gresskar i små terninger(ta av skallet)

 

1/4 kopp vann eller mandemelk

2 ss lønnesirup

en halv kopp glutenfri havremel eller cassava mel

2 1/2 ss arrowrot( kjøpes på nettet)

en halv ts kanel

1 ts bake pulver

FREMGANGSMÅTE:

skrell gresskar og skjær i biter og kok i en kasserolle til den er myk(15-20 minutter) og skyll i kaldt vann.ha den så i en food prosessor og miks sammen.så tilsetter du vannet og lønnesirupen.ha det tørre i en annen bolle før du tilsetter det tørre med det våte.så steker du pannekakene.bruk 1ss til 2 per pannekake.stekes på middels grader i noen minutter før du snur.jeg brukte litt kokosolje i panna.jeg brukte stekepanne med slippbelegg.

jeg serverte med chaga latte.du lager den ved å ha oppi 1 ts chaga med honning og mandelmelk i en kasserolle.gjerne med litt kanel oppi også.

visste du at gresskar forresten er en frukt?


Publisert: 23.05.2021, 12:00


Andre artikler