Vegansk mac and cheese!

Lillian Nilsen Berg
Jeg elsker den Amerikanske utgaven av mac and cheese der du lesser på med ost rett å slett,men idag lagde vi en vegansk og sunn variant og vi ble gode og mette idag også.så det går ant å lage uten ost å,bare ikke forvent deg den typiske ostesmaken du er vant til.for dette blri noe annet sånn egentlig,men kanskje det nærmeste du kommer mac and cheese uten ost? eller går sikkert an å prøve med vegansk ost,men det har jeg aldri helt prøvd før.
DU TRENGER:
glutenfri pasta( jeg bruker en fra helios)
2 medium poteter
1 medium gulrot
1 ts hvitløk pulver
2 ts løk pulver
1 ts tørket oregano
en halv ts gurkemeie pulver
1 ss sitron juice
en halv ts himalya salt
en halv kopp vann
mange bruker næringsgjær,men det droppet jeg.
svart pepper til servering og friske urter

FREMGANGSMÅTE:
skrell potet og gulrot og skjær i små biter å ha i kasserolle med vann og kok til det er mykt.skyll i kaldt vann gjerne og ha i en kasserolle med alt unntatt pastaen.og lag saus.hell så over pastaen du har kokt og vipps ferdig.det kan jo ikke bli enklere eller hur?