Favoritt brødet mitt og hjemmelaget kirsebær syltetøy!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg har aldri vært noe særlig brød elsker,men en gang i ny og ned kan det være godt med litt brød synes jeg og dette brødet elsker min samboer som er brød elsker.han elsker brød,men kan reagere om han spiser en del gluten blant annet,så dette brødet er glutenfritt og vegansk også.vi er ikke veganere,men mye vi lager her hjemme er vegansk.

VÅRT FAVORITT BRØD:

3 modne bananer

en halv kopp lønnesirup

en halv kopp kokos sukker

en halv kopp mandelmelk

2 kopper glutenfritt havremel( jeg kjøper på nettet)

en halv ts himalaya salt

1 ts bakepulver

1 ts natron

FREMGANGSMÅTE:

sett ovnen på 175 grader.finn frem en brød form og jeg smurte formen med kokosolje.mos bananer med en gaffel.tilsett så lønnesirup,kokossukker og melk.i en annen bolle tilsetter du det andre og til slutt blander du det våte med det tørre og legger det i en brød form.stekes i ovnen i 40 minutter.når 40 min har gått slår du av ovnen,men lar brødet stå inn til ovnen er helt av.la det avkjøles helt før du skjærer i det.

KIRSEBÆR SYLTETØY:

3 kopper kirsebær(jeg valgte frosne)

en halv kopp kokos sukker og bittelitt lønnesirup)

1 ts vaniljepulver

 

alt du gjør er å moser dette og legger det på glass rett å slett.har du det i kjøleskapet holder det seg i 3-4 dager.men jeg fryste noe av det,så da holder det seg mye lengre.

jeg elsker å spise syltetøy på disse knekkebrødene.kastanje knekkebrød<3 


Publisert: 24.05.2021, 21:00


Andre artikler