Butterfly pea grøt og lavendel latte til kveldsmat!

Lillian Nilsen Berg

jeg kjøpte butterfly pea flower powder for lenge siden og det har ligget bare i skapet å ventet på å bli brukt,så idag var tiden innen til å prøve.så idag prøvde jeg pulveret på den vanlige hursegrøten min og det ble perfekt for meg.jeg toppet det hele med sjokolade,kokos og bananer.
butterfly pea er en vakker blomst som vokser i tropisk klima. vistnok skal det være spennende å tilsette noe gult også om du prøver butterfly pea,så det skal jeg prøve neste gang.de fleste bruker buttefly pea i te,nudler og smoothies,så derfor var det kult å prøve på grøt.har også prøvd i pannekaker før også.

jeg elsker duften av lavendel og elsker å drikke en slik lavendel drikk på kvelden gjerne for å roe ned etter lang og stressende dag rett å slett.
DU TRENGER:
2 ts tørket lavendel som du legger i vann som er kokt og la trekke i 10 min før du siler av og bruker da altså vannet .
2 ts lønnesirup
2 ts lilla søtpotetpulver
mandelmelk.
ha alt i en kasserolle unntatt søtpotetpulver og lavendel vannet,for det har du oppi til slutt når du har varmet melka.har du melkeskummer så gjerne bruk det,men det har ikke jeg enda.