Safran grøt til frokost!

Lillian Nilsen Berg
Jeg er ganske sikker på at jeg har nevnt det før også,men safran er et av mine favoritt krydder.riktignok er det verdens dyreste krydder så jeg kan ikke kjøpe og bruke safran hele tiden,derfor føles det veldig luksus når jeg først bruker det.jeg føler meg heldig som har råd til å kjøpe det.bare duften av safran er bare helt fantastisk.mange bruker gurkemeie istedenfor safran for å få den gule fargen,men gurkemeie er bitter i forhold.for meg blir det noe helt annet.
i det siste har jeg spist en del hiregrøt til frokost og eller lunsj da jeg har fått dilla rett å slett og fordi det er billig,enkelt og sunt i tillegg.men når man ender opp med å spise den samme frokosten i lang tid kjenner man til slutt at man trenger noe variasjon,så idag prøvde jeg med safran i grøten og det blir absolutt ikke siste gangen jeg gjør det for å si det slik.bare duften av måltidet fikk munnen til å løpe løpsk.
DU TRENGER:
2 kopper vann eller melk(jeg brukte vann)
1 kopp hirseflak( jeg kjøpte fra helios)
litt lønnesirup som søtning
100 gr vill blåbær(de frosne på butikken)
og bittelitt safran pulver.
FREMGANGSMÅTE:ha alt i en kasserolle unntatt lønnesirup og blåbær og kok opp og vipps er den ferdig på null komma niks.ha så lønnesirup på gørten og vill blåbær og så kan du kose deg med ditt sunne måltid som metter godt.

dette er gjerne et typisk måltid jeg kan finne på å spise før trening.