En plantebasert lunsj

Lillian Nilsen Berg
Som regel lager jeg smoothie til lunsj,spiser masse frukt og eller lager nice cream,men nå tenkte jeg at jeg skulle lage noe helt annet.så da ble det en rett jeg har valgt å kalle plantbased bowl rett å slett.

DU TRENGER:
litt lilla blomkål
brokkoli
gulrot
ketjup
aioli
ris
potet
halloumi
grønnkål
rucola
Fremgangsmåte:skjær potet i små biter og ha i ovnen på ca 200 grader i 30 min.du kan beholde skallet på om du vil bare skyll godt.om du vil strø på krydder og olje før baking i ovnen.grønnkål steker du i pannen.du kan koke gulrot,brokkoli og blomkål eller spise det rått.kok opp ris og om du vil kan du steke risen litt å.det elsker jeg.stek halloumi.ha over aioli til slutt.
dette måltidet smakte helt nydelig synes jeg og mettet veldig godt.om du vil kan du jo tilsette kylling til dette måltidet,men nå var jo dette en vegetar rett.så valgte halloumi istedenfor.