To små veganske foretter!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg elsker koldtbord,så det å lage mange små retter der man kan plukke det man vil ha synes jeg er gøy.idag har jeg laget to veganske foretter som du kan ha på bordet der det blir servert mye annet i tillegg.disse rettene er 100 prosent sunne også.man får som regel nok av sukker og fett på et koldtbord,så greit med noe friskt og sunt i tillegg også for å balansere det hele tenker nå jeg.

DU TRENER:1 brokkoli(kutt i biter)

3/4 kopp grønne erter(friske eller frosne(jeg valgte frosne)

en halv kopp grønn løk

1 ts hvitløkspulver

1 ts ingefær pulver om du har og ønsker det.

3 ts karri pulver

en halv ts gurkemeie

en halv ts koriander tørket

om du vil kan du tilsette litt chili å om du tåler det.

litt frisk koriander til pynt.

kok eller dqamp blomkål og erter.ta av vannet.stek løk.tilsett krydder. ha så blomkål og alt sammen i en kasserolle og ha oppi en halv kopp vann og la det koke til alt vannet er absorbert .legg på fat og pynt med frisk koriander.det kan jo virkelig ikke bli enklere,.

du skjærer agurken med ostehøvvelen og lager ruller av den.gjerne ha på litt salt på agurken.så skjærer du agurk i skiver,paprika og rødkål i skiver og pynter med koriander.en aldri så liten plantebasert forrett.


Publisert: 29.07.2021, 21:30


Andre artikler