Kikert pizza med søtpotet og serrano!

01.09.2021, 21:00

Hvem elsker vell ikke pizza? vi elsker pizza her hjemme iværtfall,men samboer er litt sensitiv for gluten,så her om dagen lagde jeg en glutenfri pizza som i tillegg var sunn,så jeg fikk lyst å dele den med dere.

DU TRENGER:

2 dl kikertmel

2 dl vann

krydder

litt olje.

miks sammen og lag to pannekaker i stekepannen.stek litt på vær side på middels til høy varme.så setter du ovnen på 200 grader.imens legger du de to pannekakene på et stekebrett med bakepapir.

i en kasseolle kokte jeg opp litt vanlig potet og litt søtpotet .sil av vannet.først har du grønn pesto på pannekakene.så har du på poteter.serrano skinke om du vil ha kjøtt.vil du ha ost så bruker du det.jeg hadde ikke ost så droppet det.men her kan du jo bruke vanlig ost,droppe ost eller vegansk ost kan også brukes her.tar på oregano.eventuelt pizza krydder.salt.å steker litt i ovnen.følg m.trenger ikke lenge i ovnen.har man ost på skal det stå i ovnen til det smelter.når du har tatt ut pizzaen har du ruccola over.

min oppskrift ble nok til en liten pizza på oss vær.vi ble nokså mette da potet metter godt.kikerter har masse proteiner i seg bare for å nevne det.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler