Kikert wrap til middag!

01.10.2021, 09:00

Jeg fant ut at vi hadde så mye kikertmel i skapet som måtte brukes opp før det går ut på dato så igår lagde jeg kikert wrap til middag.jeg hadde også en del pizzaboller igjen som jeg kjøpte på holdbart som måtte brukes opp.så her brukte jeg det vi hadde av ingredienser og mikset sammen noe.begynner å gå litt tom for ting her hjemme nå,så derfor må jeg være litt mer kreativ i matveien rett å slett.

det er disse økologiske pizza bollene jeg kjøpte fra holdbart som jeg brukte i wrap.de lukter virkelig pizza å ja og disse er veganske også.så middagen ble vegansk igår.

 

får å lage kikert wrap trenger du 2 dl kikertmel.2 dl vann og bittelitt olivenolje om du vil.du kan droppe den om du vil kjøre på med fettfri middag.bland alt sammen og tilsett krydderet du vil ha og stek som pannekaker .så fyller du på med det du liker.

jeg kokte søtpotet og vanlig potet og brukte det i wrap med salat.pesto.bønner og pizzaboller.som sagt her å vil du ha retten sunnere kutter du ut pizza bollene og vil du ha fettfri kutt ut pesto.jeg personlig synes grønn pesto løfter måltidet veldig da.

kikerter har 5gr fett i seg så det er ikke så mye.22 gr proteiner og 42 gr karbohydrat..kikerter er en fin protein kilde om du ikke spiser kjøtt for eksempel.

dette måltidet er fint for meg som bygger muskler

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler