Kaktusfiken syltetøy på knekkebrød!

Lillian Nilsen Berg
Jeg var innom en innvandrer butikk for noen dager siden og fant en kurv med noe som heter kaktus fiken som er frukt som opprinnelig kommer fra Mexico,men som spises ofte i midtøsten og landene rundt middelhavet.jeg har sett de har hatt frukten en stund,men jeg har ikke fått meg til å prøve enda.så nå var det endelig på tide.
jeg fant ut at jeg skulle lage kaktus fiken syltetøy av frukten.
DU TRENGER:
4-5 middels store kaktusfiken
noen persimon
2 dl sukker av eget ønske
2 dl vann.
skrell kaktusfiken og ta av stilken på persimon og ha alt i en kasserolle og kok opp til frukta er mør og så bruker du håndmikser og moser til syltetøy.ha på glass.

jeg serverte kaktus fiken syltetøy på knekkebrød<3
så enkelt å lage <3
har du smakt kaktus fiken før?
Publisert: 21.09.2021, 12:30