Liten forrett med asparges!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg hadde kjøpt inn flere kg med frossen asparges når det var å få tak i på holdbart en periode.men jeg har liksom ikke fått brukt opp alt dette.så jeg googlet en dag på hva man kunne lage med asparges og jeg fant ut at det var relativt mye man kunne lage med asparges.

så jeg lagde en liten forrett med asparges til mat her om dagen og det smakte fortreffelig rett å slett.

sett ovnen på 220 grader og ta frem et stekebrett og legg på bakepapir.legg asparges oppå og litt brødsmuler og dryss krydder og olivenolje oppå.om du har parmesan ta også det oppå om du ønsker.vil du ha det fettfritt fjerner du ost og olje.stekes i 15-20 minutter. jeg stekte også litt potet og litt salma laks.så hadde jeg på litt aioli og rucola til pynt.dette smakte helt fortreffelig.så jeg tror nok jeg skal klare å få brukt opp asparges vi har i fryseren. jeg bare elsker å prøve ut nye oppskrifter<3


Publisert: 08.11.2021, 11:30


Andre artikler