Linsepostei!

Lillian Nilsen Berg

for noen uker siden var det lite med utvalg i vårt kjøleskap og hadde ikke mulighet for å dra å kjøpe mat på en stund.jeg ble tvingt til å bli kreativ i matveien.min samboer elsker å spise brød og favoritt brødet hans er mitt hjemmelaget bananbrød(det er både vegansk og glutenfritt) men ja jeg hadde ikke noe pålegg til han.jeg googlet og googlet av hva jeg kunne lage pålegg av.
jeg hadde en del linser i skapet,så det ble hjemmelaget linsepostei som da skal bli som en erstatning for leverpostei ,men jeg synes ikke smaken minner om leverpostei i det hele tatt.men det mettet godt og det er en dle proteiner i det.så pålegget funket.
DU TRENGER:
2 dl kokte linser
1 ts hvitløk
1 ts hampfrø( trenger ikke)
2 ss gresskarkjerner(bløtlagt noen timer)
2 ss kokosolje
2 ss olivenolje
litt himalayasalt
noe annet krydder om du vil
1-2 ts kokosblomstsukker eller annet sukker om du vil.
kjør alt i en food prosessor eller kraftig blender.tilsett bittelitt vann om det trengs.konsistensen skal være som leverpostei..
jeg pyntet brødet med spirer,(alfaspirer) rød paprika og ruccola.