Gurkemeie grøt!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Denne oppskriften har jeg fått inspirasjon fra gjennom Emilie Voe Nereng,som er en veldig dyktig mat inlfuenser i følge meg.jeg lagde oppskriften litt om for å passe meg,men den er veldig lik likevell.

DU TRENGER:

1 ts gurkemeie

en halv ts kanel

en halv ts kardemomme

2 dl glutenfri havregryn

5 dl mandelmelk

banan og bær

litt økologisk peanøttsmør

og sukrin som søtningsmiddel

kok opp krydderne,melka og havregryn i en kasserolle til du ser det er ferdig.det går veldig fort.om du vil kan du lage dette måltidet dagen før også.men da får du en rå versjon og den er da akld.da bare mikser du alt sammen på et glass og lar stå i kjøleskapet over natta.,,da kan du også mose banan og ha oppi og fryste bær.men koker du grøten har du oppi banan og bær etter at den er kokt.

så enkel frokost da<3 for meg er havregryn jeg tyr til om jeg har lite penger.da spiser jeg det oftere.men spesielt nå som det er kaldt ute er det greit med varm grøt.men selv om favoritt grøten er risengrynsgrøt,så funker det med havregryn å.men husker da jeg var mindre likte jeg det ikke.smakte kjedelig og for sunt følte jeg.men det er veldig lenge siden.perfekt treningsmat å synes jeg.


Publisert: 02.11.2021, 09:30


Andre artikler