Bananbrød med smak av jul!

Lillian Nilsen Berg
Her i huset spises det en del bananbrød og det er da spesielt samboer som elsker det.har bakt flere bananbrød så vi har i jula nå.nå laget jeg en versjon som skal få deg til å tenke på jul eller pepperkaker spesielt.

DU TRENGER:
3 bananer
1/4 kopp lønnesirup
1/4 kokos sukker
litt kanel
litt kardemomme
nelikk
en halv kopp mandelmelk
1 ts bakepulver
1ts natron
2 kopper glutenfri havremel
jeg hadde alt i en food prosessor og hadde alt i en brødform.hadde på ovnen på 175 grader og har i ovnen i 40 min.når det er ferdig slår du av ovnen,men lar brødet stå til ovnen er helt kald med døra litt på gløtt.
strødde litt kokosmasse på toppen når brødet var ferdig.

jeg serverte brødet med hjemmelaget syltetøy.
du blander bringebær og jordbær med søtningsmiddel.jeg bruker alt i fra lønnesirup til agave sirup og har oppi litt vaniljepulver.mikser sammen i en food prosessor og vipps ferdig.holder seg et par dager i kjøleskapet.men jeg fryser ofte ned en del også for da holder det seg jo mye lengre.