Bananbrød med smak av jul!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Her i huset spises det en del bananbrød og det er da spesielt samboer som elsker det.har bakt flere bananbrød så vi har i jula nå.nå laget jeg en versjon som skal få deg til å tenke på jul eller pepperkaker spesielt.

DU TRENGER:

3 bananer

1/4 kopp lønnesirup

1/4 kokos sukker

litt kanel

litt kardemomme

nelikk

en halv kopp mandelmelk

1 ts bakepulver

1ts natron

2 kopper glutenfri havremel

 

jeg hadde alt i en food prosessor og hadde alt i en brødform.hadde på ovnen på 175 grader og har i ovnen i 40 min.når det er ferdig slår du av ovnen,men lar brødet stå til ovnen er helt kald med døra litt på gløtt.

strødde litt kokosmasse på toppen når brødet var ferdig.

jeg serverte brødet med hjemmelaget syltetøy.

du blander bringebær og jordbær med søtningsmiddel.jeg bruker alt i fra lønnesirup til agave sirup og har oppi litt vaniljepulver.mikser sammen i en food prosessor og vipps ferdig.holder seg et par dager i kjøleskapet.men jeg fryser ofte ned en del også for da holder det seg jo mye lengre.


Publisert: 19.12.2021, 13:30


Andre artikler