Donut med smak av safran!

Lillian Nilsen Berg
Vi hadde igjen en del safran krydder igjen etter jul og jeg hadde lyst på noe godt så jeg lagde sunne glutenfri donuts med smak av safran.safran er så godt så det krydderet bruker jeg året rundt,men mange bruker det bare i jula i forbindelse med julebaksten.

DU TRENGER:
2 kopper glutenfri havremel
1 kopp brunt rismel
2/3 kopp kokos sukker
1,5 ts bakepulver
en halv kopp mandelmelk
1/4 kopp smeltet kokosolje
1 ts vaniljepulver
bland alt sammen og legg i donuts former.jeg blandet alt sammen i en food prosessor .sett ovnen på 180 grader.bakes i ovnen i ca 20 minutter.
GLASUR:om du vil gjøre det enkelt bruk melis,men vil du ha en sunn versjon kan du prøve dette:
safran pulver.
1 kopp cashewnøtter.
3 ss lønnesirup
3 ss smeltet kokosolje
2 ss vann om det trengs.
blend alt sammen og dypp donuts med sausen<3
jeg pyntet med hvit sjokolade<3