Raw sjokolade kake!

Lillian Nilsen Berg
Jeg elsker raw kaker og når jeg er i Oslo blant annet må jeg alltid innom kafeer som har raw food kaker.det er så godt og så mettende.jeg lagde en raw food kake i romjula,men har ikke fått lagt den ut enda og den har faktisk fått stått lenge i fryseren,for vi ble innvitert på en del juleselskap og da ble vi så mett,så ble ikke plass til sjokolade kake før nå.så nå var det på tide å legge ut oppskrift på en av mine favoritt kaker.

BUNN:2 dl nøtter(jeg valgte mandler)
2 dl rått kakaopulver
20 dadler(uten stein)
en halv ts salt
ha alt i en food prosessor og trykk til en deig i en kakeform.
KAFFEKREM:
2 dl kokoskrem
2 dl bløtlagte cashewnøtter
3 ss kokosblomst sukker
3 ss rått kakaopulver
3 ss smeltet kokosolje
5 friske dadler
1 ss lønnesirup
2 ss kaffe
ha alt i kaffekremen i en food prosessor og ha over deigen og sett i fryseren til det har stivnet.
SJOKOLADEKREM:
2 dl kokoskrem.
4 dl rått kakaopulver
3 ss kokosblomstsukker
2 ss smeltet kokosolje
3 ss lønnesirup
5 friske dadler
1 ss kaffe
en halv ts salt.
ha sjokoladekremen i en blender og ha over kaken og pynt som du vil.jeg har den i fryseren til jeg skal servere.skal jeg servere,tar jeg den ut fra fryseren og har den litt på benken før jeg skjærer opp.
denne oppskriften fant jeg i boka kakeboka som Tiril Refsum har skrevet.det er hun har raw food kafe i Oslo.hun har fryktelig mange bra oppskrifter<3
Har du smakt raw food kaker før?