Raw sjokolade kake!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg elsker raw kaker og når jeg er i Oslo blant annet må jeg alltid innom kafeer som har raw food kaker.det er så godt og så mettende.jeg lagde en raw food kake i romjula,men har ikke fått lagt den ut enda og den har faktisk fått stått lenge i fryseren,for vi ble innvitert på en del juleselskap og da ble vi så mett,så ble ikke plass til sjokolade kake før nå.så nå var det på tide å legge ut oppskrift på en av mine favoritt kaker.

BUNN:2 dl nøtter(jeg valgte mandler) 

2 dl rått kakaopulver

20 dadler(uten stein)

en halv ts salt

ha alt i en food prosessor og trykk til en deig i en kakeform.

KAFFEKREM:

2 dl kokoskrem

2 dl bløtlagte cashewnøtter

3 ss kokosblomst sukker

3 ss rått kakaopulver

3 ss smeltet kokosolje

5 friske dadler

1 ss lønnesirup

2 ss kaffe

ha alt i kaffekremen i en food prosessor og ha over deigen og sett i fryseren til det har stivnet.

SJOKOLADEKREM:

2 dl kokoskrem.

4 dl rått kakaopulver

3 ss kokosblomstsukker

2 ss smeltet kokosolje

3 ss lønnesirup

5 friske dadler

1 ss kaffe

en halv ts salt.

ha sjokoladekremen i en blender og ha over kaken og pynt som du vil.jeg har den i fryseren til jeg skal servere.skal jeg servere,tar jeg den ut fra fryseren og har den litt på benken før jeg skjærer opp.

denne oppskriften fant jeg i boka kakeboka som Tiril Refsum har skrevet.det er hun har raw food kafe i Oslo.hun har fryktelig mange bra oppskrifter<3 

Har du smakt raw food kaker før? 


Publisert: 14.01.2022, 23:30


Andre artikler