Lillys pølsegryte!

Lillian Nilsen Berg
For min del pleier alltid som regel Januar å være en sparsommelig måned og ikke fordi jeg sparer med vilje,for jeg sparer jo egentlig ingenting denne måneden.men jeg har lite penger og må leve på det jeg har.så her gjelder det å se over alle skuffer å skap å rett å slett spise det som er tilgjengelig rett å slett.
jeg spiser ikke kjøtt ofte men hadde kjøpt inn for lenge siden en pølsepakke til gjester så her gjaldt det å få brukt opp det jeg hadde.vil du ha en sunn gryte dropper du pølse.eller du kan ta kalkun pølse om du ikke kan spise vanlig pølse eller vegetar/veganer pølse om du også vil det.så her er det mange muligheter.
DU TRENGER:
250 gr pølse(velg det du liker best,eller dropp pølsa)
1 boks knuste tomater
2 gulrot
1-2 ss tomatpure
1 dl matfløte(vanlig eller vegansk,eller kokosmelk kan også brukes eller droppe)
smør eller olje til steking
kok opp ris og eller pasta ved siden av for så å ha oppi gryta
1 rød paprika
salt og pepper
oregano krydder
3,5 dl vann med buljong

FREMGANGSMÅTE:kutt paprika og gulrot i små biter og stekes først i kasserollen i olje eller smør(kan bruke vegansk smør)
ha så oppi buljong vann,tomatpure og knuste tomater og selvfølgelig krydder.kokes til gulrot er myk.kok pølser ved siden av eller oppi gryta.ha så ris og eller pasta oppi gryta eller ved siden av.jeg brukte glutenfri pasta laget av brun ris.
server gjerne med en god salat til<3