Vegansk Ungarsk goulash!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg har lenge villet prøve goulash og nå var tiden endelig her.laget denne retten til middag her om dagen.

DU TRENGER:

1 kopp løk(kutt opp i små biter)

en kopp champingjong sopp eller 2 portobello sopp.

2 kopper paprika i små biter

5 hvitløksfedd eller 1 ts hvitløkspulver.

1 pakke knuste tomater(jeg valgte økologisk)

1 1/2 kopp potet i små biter

1 kopp gulrot i biter

2 ts paprika pulver

1 ts løk pulver

1 ss sukker(gjerne kokossukker)

1/3 kopp kokosmelk

salt(bittelitt)

og persille(frisk) til å pynte med.

FREMGANGSMÅTE:

finn frem en kasserolle.ha oppi litt olje (kan ta vann også om du ikke vil bruke olje)jeg brukte litt olivenolje og så tilsatte jeg løk,og sopp rørte litt til det hadde fått litt farge,så tilsatte jeg paprika og hvitløk og rørte litt før jeg tilsatte alt unntatt kokosmelk.jeg kokte alt i 30-40 minutter og serverte med hjemmelaget potetmos.pasta eller ris er også godt til denne retten.

retten var veldig mettende.så dette var perfekt middag for oss.


Publisert: 12.06.2022, 01:00


Andre artikler