Søtpotetsuppe med svenske kjøttboller!

Lillian Nilsen Berg

Min samboer elsker søtpotetsuppe så jeg lagde det til han for ei stund tilbake.vi hadde vært i sverige og samboer ville ha kjøttboller,så jeg ville prøve en ny vri så jeg tilsatte kjøttboller til søtpotetsuppe og det ble suksess.
DU TRENGER:
for 4 personer:
400 gr søtpotet
200 gr gulrot
1 løk
2 hvitløksfedd eller 1 ts hvitløkspulver
1 liter vann med 2 buljongterninger eller jeg brukte pulver(økologisk fra helios)
1 lime
3 ss olivenolje
salt
pepper
bittelitt kokosmelk( ha på suppa når suppa er ferdig)
frisk koriander om liker koriander.
SLIK GJØR DU:finn frem en kasserolle og ha oppi olivenolje,løk,gulrot og søtpotet og rør rundt et par minutter før du tilsetter resten.suppa er ferdig når grønnsakene er myke.da bruker du stavmikser og vipps er suppa ferdig.
vil du ha mer tyggemotstand tilsetter du kjøttboller du steker og hva med litt pasta?