Vegansk og glutenfri cupcake!

Lillian Nilsen Berg
Jeg har alltid ville få til å lage cupcake med slik kult topping,og det var på tide å prøve.jeg ble ikke fornøyd med toppingen,men cupcakene smakte godt og jeg serverte de i min bursdag i begynnelsen av måneden.
DU TRENGER:
2 kopper glutenfri havremel( kjøpte på nett)
en halv kopp kokosmel
en halv kopp rismel
1 1/4 kopp kokos sukker
1 ss bakepulver
1 kopp eplemos( kjøpte på helsekost)
2/3 kopp mandelmelk
1/4 kopp smeltet kokosolje
1 ss linfrø
2 ts vaniljepulver eller litt essens
TOPPING:
enten melis eller denne:
1 3/4 kopp cashew( bløtlegges i varmt vann i ca 1 time)
1/2 kopp +2 ss kokoskrem
3 ss kokosolje
3 ss lønnesirup
1 ss sitronjuice
1 ts vaniljepulver
litt blå spirulina pulver(kjøpes på helsekost)

FREMGANGSMÅTE:
sett ovnen på 180 grader.finn frem muffins form(jeg kjøpte på chlas ohlson)
bland det tørre først før du tilsetter det våte.bakes i ovnen i 25-30 minutter.
frosting lager du i en food prosessor.jeg hadde ikke nøtter osv så måtte desverre bare ta på melis så det skulle bli noen form for topping rett å slett.