Bruke opp de restene man har i kjøleskapet!

Lillian Nilsen Berg
Idag så jeg at innholdet i kjøleskapet begynte å bli lite og jeg var litt usikker om jeg overhode fikk til å lage noe av det som var i kjøleskapet,men jeg ble faktisk overasket over hvor mye jeg fikk til å lage på tilsynelatende lite ingredienser.planen var at maten skulle holde i 5 dager,men den holder i 1,5 dag for meg og samboer så må ut å handle litt i helgen likevell desverre.men her gjelder det å spise opp det man har før man handler.

dette var det jeg hadde i kjøleskapet og nå skal jeg vise dere hva jeg klarte å lage ut av det.

jeg klarte å lage:
hjemmelaget tomatsuppe for 4 personer
frukt salat for en person
en salat vi deler på som tilbehør til middagen idag som er en bakt potet vær
potetvafler som vi gjerne spiser til tomatsuppen
bakte potetbåter.lager da aioli og ketsjup og koser meg med til kvelds.
laget også grønnsakjuice
smoothie
og timian vann.
jeg ble faktisk litt overasket over hvor mye man faktisk kan lage av lite.begynner det å minke betraktelig i kjøleskapet? gjør som meg å legg alt utover benken så ser man jo om det er noe man kan lage og eventuelt ser om noe må kjøpes inn.har man mange poteter feks kan man google oppskrifter med potet og mange muligheter kommer opp.her gjelder det å spise opp det man har før man går å handler igjen.dette kan være et smart tips nå som matprisene stiger i de fleste butikker og på de fleste varer.