Frokostmuffins med sjokolade!

Lillian Nilsen Berg
Disse muffinsene er perfekt å spise til frokost synes jeg.men du kan servere de som litt sunnere muffins til dessert også.

DU TRENGER:
150 gr mel( jeg brukte glutenfri havremel)
100 gr glutenfri havregryn
1 ts bakepulver
en halv ts natron
1 ts vaniljepulver
2 godt modne bananer
2 dl mandelmelk
2 ss lønnesirup
100 gr valnøtter
sjokoladebiter.
FREMGANGSMÅTE:
blande alle de tørre ingrediensene i en bolle.kjør bananer,plantemelk og sirup i en food prosessor.ha så resten av ingrediensene oppi og til slutt bland forsiktig inn sjokoladebiter.
sett ovnen på 200 gr varmluft og finn frem muffinsformer og stek de i ca 20 minutter.la de avkjøle helt før du tar de ut av formene.disse skal oppbevares i kjøleskapet.eller rettere sagt bør de det.
Publisert: 20.07.2022, 09:00