Frokostmuffins med sjokolade!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Disse muffinsene er perfekt å spise til frokost synes jeg.men du kan servere de som litt sunnere muffins til dessert også.

DU TRENGER:

150 gr mel( jeg brukte glutenfri havremel)

100 gr glutenfri havregryn

1 ts bakepulver

en halv ts natron

1 ts vaniljepulver

2 godt modne bananer

2 dl mandelmelk

2 ss lønnesirup

100 gr valnøtter

sjokoladebiter.

 

FREMGANGSMÅTE:

blande alle de tørre ingrediensene i en bolle.kjør bananer,plantemelk og sirup i en food prosessor.ha så resten av ingrediensene oppi og til slutt bland forsiktig inn sjokoladebiter.

sett ovnen på 200 gr varmluft og finn frem muffinsformer og stek de i ca 20 minutter.la de avkjøle helt før du tar de ut av formene.disse skal oppbevares i kjøleskapet.eller rettere sagt bør de det.


Publisert: 20.07.2022, 09:00


Andre artikler