Spørsmål og svar om min livsstil!

28.09.2022, 18:50

Når man lever litt annereldes enn gjennomsnittet eller kanskje spiser annerledes enn gjennomsnittet så blir det gjerne en del spørsmål fra de rundt og jeg også har opp igjennom årene fått mange spørsmål,så nå skal jeg besvare noen av de spørsmålene,for da er det kanskje lettere for de rundt å forstå min livsstil også.

ER DU VEGANER?: nei det er jeg ikke,men jeg velger å spise mat som er helbredende for meg å dermed blir det mye fokus på frukt og grønt blant annet.jeg kan spise kjøtt i selskap feks og jeg kan også finne på å kjøpe meg kjøtt å spise når jeg føler for det.jeg liker ikke å bli satt i bås forresten og det er et ord for det også vistnok.om man kaller seg veganer feks får man høre det om man en dag spiser kjøtt eller gjør noe annet en veganer "ikke" skal.for meg gjelder dette også religion.for om jeg står å sier at jeg er kristen feks så er det så mye regler som andre skal bestemme for deg og det skal bestemme om du er flink og ikke.

HVILKEN LIVSSTIL HAR DU? det nærmeste jeg kommer til er at jeg følger medisinsk klarsynt og det gjør millioner av andre mennesker også.men dette er jo ikke en religion da,men jeg har tro på at det er så mye man selv kan gjøre med helsa si.det har forandret livet mitt til det bedre,så jeg vurderer å lage et helt innlegg om hva som har forandret seg etter at jeg oppdaget blant annet medisinsk klarsynt og forandret livstilen min helt.du kan følge medisinsk klarsynt både som kjøttspiser og ikke bare så det er sagt.

HVORDAN ER DET Å SPISE UTE MED MIN LIVSSTIL OG ELLER HJEMME HOS ANDRE:om man vil spise veldig sunt så har desverre ikke restauranter alltid så mye utvalg.man kan eventuelt spørre om de kan lage noe du kan spise eller spise litt før du drar ut rett å slett eller dra på vegetar restaurant eller lignende som kanskje har fokus på mye frukt og grønt.men jeg spiser som regel det som er på menyen.men noen ganger i året er jeg på rensekur og da skal jeg bare spise og drikke det på planen,så da går jeg ikke ut å spiser.generelt går jeg sjeldent ut å spiser.noe som også kan være utfordrende er når du er i farta,for bensinstasjon osv har ikke sunn mat på planen.så her tar jeg gjerne med meg niste på veien. 

litt lettere når man spiser hos andre for man kan kanskje sammen finne ut av hva man vil ha på menyen? om man skal servere noe til meg så er jeg veldig glad om det er mye frukt og grønt på menyen da jeg til vanlig spiser 80 prosent frukt og grønt,så spiser jeg kjøtt også om jeg blir servert det,men jeg må ikke ha det igjen.når jeg har gjester pleier jeg å servere mat gjestene liker.får jeg besøk av en veganer kjører jeg bare vegansk og kommer det en kjøttspiser serverer jeg deretter.ikke vits å servere mat folk ikke vil ha,så her spør jeg heller hva de vil spise.

PÅVIRKER DET DU SPISER KROPPEN DIN FYSISK OG ELLER PSYKISK?: ja det vil jeg si.jeg får mer energi.jeg holder angst og deprisjoner unna og jeg holder kroppen min friskere når jeg spiser mye helbredende mat.

HVORDAN TRENER DU: jeg trener 6 dager iuka og da alt ifra yoga,styrke,cardio,aerobic,dansing,jogging og gåturer utenom.jeg har hund så må gå på turer vær eneste dag året rundt.jeg er også nå på en challenge om å ta yoga vær dag i 3 måneder og jeg er på uke 2 nå.så yoga 6 dager iuka og da går det i all slags yoga.

ER IKKE LIVSSTILEN DIN DYR? jeg tenker her hva er dyrt for deg? og også må du stille deg spørsmålet hvor mye er du villig til å invistere i helsa di? hvor viktig er det for deg å spise frisk mat? økologisk ? osv.jeg velger heller å bruke kanskje mer penger på mat enn på andre ting igjen.jeg kjøper klær på tilbud og brukt for å kunne kanksje bruke mer på mat.jeg bruker 3000 til 4000 kr på mat vær måned som er faktisk det gjennomsnittet bruker.mange tror også at det å spise frukt og grønt er svindyrt og det kommer veldig an på egentlig.jeg kjøpte blant annet en svææær pose bananer for 10 kr. jeg bruker også penger på kosttilskudd når jeg har råd til det.800-1000 kr bruker jeg gjerne på det,men som sagt er det bare når jeg har mulighet for det,for jeg trenger egentlig ikke så mye tilskudd med mitt kosthold,men b12,d vitaminer,zink og c vitaminer prøver jeg å få inn om jeg har mulighet.

ER DET IKKE SLITSOMT Å HA SLIK MAT?:jeg er ikke helt sikker om jeg forsto spørsmålet.for jeg spiser jo det jeg vil hele tiden.men det som kan være slitsomt er når det blir styr for andre fordi jeg feks vil ha frukt til frokost bare som et eksempel.for meg er det ikke slitsomt,men jeg tror at for de som reiser med meg som ikke spiser noe særlig med frukt og grønt vil kanskje oppleve det slitsomt at jeg velger å spise så mye frukt og grønt som jeg gjør,for de kanskje føler det blir så avansert for de og føler de må styre så mye.er bare å kjøpe litt frukt å hive innpå for min del.

HVORFOR VELGER DU Å HA DEN LIVSSTILEN DU HAR: det må være fordi når du opplever den energien jeg har opplevd med denne livsstilen så vil du ikke snu deg tilbake.når du opplever at helseplager både fysisk og psykisk blir bedre pga det du gjør.

HVORDAN ER DET Å LEVE MED DEN LIVSSTILEN DU HAR? : jeg har opplevd så mye nytt med meg selv og jeg har blitt mer i harmoni og er mer tolmodig blant annet.jeg har et veldig avslappet forhold til mat og jeg tenker på mat som næring.jeg spiser for å nære kroppen min og spiser mest av maten som vil hjelpe kroppen min å være på sitt beste.jeg spiser ikke ut i fra følelser.jeg ser på næringen som medisin for kroppen min rett å slett.

GÅR DU IKKE TIL LEGE NÅR DU ER SYK?: jo jeg går til lege og tar imot hjelp om jeg trenger det.men det går ant å gå til lege og samtidig gjøre mye selv for deg selv og din helse.for mange vet faktisk ikke hvor mye man selv kan gjøre for egen helse.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler