Pannekaker med smak av safran!

Lillian Nilsen Berg

Disse er jeg skikkelig fan av og jeg kan finne på å spise disse både til frokost og til middag.
safran pannekaker:
1 kopp gluten fri havremel
halv kopp potetmel
2 ss kokos sukker
bittelitt himalaya salt
1 3/4 kopp mandelmelk
1/2 kopp vann
litt safran.
FREMGANGSMÅTE:
bland det tørre sammen først før du blander med det våte.la ligge i en bolle å hvile seg i ca 2 timer i rom temperatur.
fin frem ei stekepanne å sett den på middels varme.jeg hadde oppi litt kokosolje i panna å stekte pannekakene i et par minutter på vær sin side.
toppet med kokos,bær og lønnesirup<3
dette måltidet var veldig mettende og smakte utrolig godt<3 om du elsker safran vil du like disse pannekakene,men har du ikke safran er de gode uten å<3
Publisert: 26.01.2023, 08:00