Pannekaker med smak av safran!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Disse er jeg skikkelig fan av og jeg kan finne på å spise disse både til frokost og til middag.

safran pannekaker:

1 kopp gluten fri havremel

halv kopp potetmel

2 ss kokos sukker

bittelitt himalaya salt

1 3/4 kopp mandelmelk

1/2 kopp vann

litt safran.

FREMGANGSMÅTE:

bland det tørre sammen først før du blander med det våte.la ligge i en bolle å hvile seg i ca 2 timer i rom temperatur.

fin frem ei stekepanne å sett den på middels varme.jeg hadde oppi litt kokosolje i panna å stekte pannekakene i et par minutter på vær sin side.

toppet med kokos,bær og lønnesirup<3

dette måltidet var veldig mettende og smakte utrolig godt<3 om du elsker safran vil du like disse pannekakene,men har du ikke safran er de gode uten å<3


Publisert: 26.01.2023, 08:00


Andre artikler