Super salg på obs!

16.03.2023, 09:00

Da jeg våknet Mandags morgen så jeg det var 70 prosent salg på en mengde frossen varer på obs,så jeg hev i meg en smoothie og en banan i farta å nærmest sprang til bussen for å få med meg salger,for når det er slik salg i en tid der alt er dyrt regner jeg med folk går litt amokk.hihi.

 

det går mye bær og smoothie vær dag her,så her fikk jeg kjøpt masse smoothie,bær,frossen grønnsaker og kjøpte pizza 10 kr stykket,å mozzarella sticks,3 pakker is,smågodt til påske egg i påsken.søtpotetfries.alt dette ble 600 kr,og damen i kassa sa at den egentlige summen var 2000 kr.så her fikk jeg spart mye og jeg fikk fylt opp fryseren helt.går jo en sånn gul smoothie pakke om dagen her.

helt utrolig at jeg fikk til å bære med meg alt dette på bussen hjem alene.jeg hadde en stor sekk som rommer 40 liter på ryggen og hadde 3-4 poser utenom,men var litt tungt selvfølgelig. må virkelig benytte seg av salg når man kan,spesielt på de tingene man bruker mye av,som regel er det salg på ting jeg ikke bruker eller spiser,så fantastisk at det er tilbud på ting jeg liker å nå.værtfall i en tid der jeg må bruke sinnsyke summer til tannlege blant annet er det greit med super tilbud på mat.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler