Hva jeg spiser etter tannlege behandling!

18.03.2023, 23:00

Jeg har vært til tannlege denne uken å har fått beskjed om å ikke spise hard mat frem til neste time som jeg ikke vet helt er for de ringer meg,men isåfall så blir det en del most mat og flytende næring fremover,så vil vise dere en typisk dag med slik mat ser ut for meg.

starter dagen med en halv liter vann og 15 min etterpå drikker jeg selleri juice og 15 min etterpå er det frokost som består av grønnsaker og frukt som jeg juicer å heller oppi en smoothie.jeg har nok drikke til 2 måltider,og inneholder ca 700 kcal.tilsetter mange bananer,frossen frukt,bær og superfood pulver.(diverse som spirulina,dulse,barley grass juice,hvetegress osv.

til lunsj spiser jeg frukt grøt:1 banan,2 epler og 2 pærer som jeg moser i en food prosessor og pynter med kokosmasse.det blri som baby mat og lett å spise nå som jeg bare kan spise på ene siden og ikke harde ting,for å spise et hardt eple nå feks funker ikke og funker ikke med kjøtt nå,så blir mye vegetar mat.

til middag spiser jeg nice cream:det er frosne bananer,ananas,mango,papaya og dragefrukt pulver som jeg mikser sammen i en food prosessor med bittelitt vann.konsistensen blir som yoghurt så derfor er det enkelt å få iseg og metter om du har oppi nok bananer.

blir mye supper fremover<3 her med gulrot suppe med bittelitt pasta.litt pasta går for det er litt mykt,men stress å spise fordi jeg må spise på en side,så det som er flytende er best for min del<3 

ellers blir det mye vann og tea om dagen<3 magen får pause å trenger heller ikke bruke så mye energi på å fordøye maten en stund nå.drikker man feks en grønnsakjuice tar det 15min å fordøye,men spiser man bacon feks så er det ikke fordøyd helt etter 16 timer faktisk.

men nå som jeg skal spise myk mat,most mat og flytende en lang stund får jeg lyst på alt annet.veldig typisk.men spiser man nok kalorier så skal nok dette gå bra.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler