Første skolestart og ingen barnehagebarn mer.

19.08.2019, 23:15

Da er det ENDELIG stille i huset. Alle sover foruten mor.

Helga har vært litt kaos men samtidig for det meste rolig. Kaos fordi guttene skulle begynne på skole, tenk da nå har jeg ikke barnehagebarn mer. Bare skolebarn. Elstemann begynte i 9 klasse. Mellomste begynte i 7 klasse og minstemann begynte i 1klasse.  Og jeg skal være den første til å innrømme at jeg ble litt emosjonell der jeg sto sammens la med andre 40 foreldre å såg våre små håpefulle skulle gå frem å ta rektor i hånda og stille seg opp på utstilling til alle oss foreldre.Ja misforstå meg rett alså men det er jo på en måte det de gjør da. Kanskje ikke akkurat det de små synest er det kjekkeste men det var en kjempe fin gjeng og det blir spennende å følge de å se utviklingen fremover.

Noen var spente og ville ha med mamma eller pappa frem og andre sprang fram og noen gråt og klarte ikke helt å gå frem. De er jo små. Det gikk litt opp for meg sånn egentlig hvor små de faktisk er. Så det er jo naturlig at ikke alle springer av glede frem mot det som er ukjent. Men godt at de har venner fra barnehagen der da så de ikke var helt alene. 

Lekse hadde de allerede i dag. Ikke bare legge på bokbind men mattelekse. Også skulle de gjøre ferdig et prosjekt om hvem de er og om familien sin og hobbyene sine. Veldig kjekt å sitte å finne frem bilder som måtte printes ut og limes inni boken som lærer skal få i morgen.

Nå går vi litt tilbake fra i dag til i går. 

I går var jeg på konsert i brattvågen (for der som ikke vet hvor det er så er det ca 40 min kjøring ut fra Ålesund by. Det er et tettsted). Fin liten bygd vil jeg si. Uansett der var jeg alså på konsert med Aalesund gospel kor. Fantastisk flinke sangere og  dirigenten er veldig flink å formidle det budskapet som er det aller viktigste, nemlig navnet Jesus. Det var godt å bli påminnet på at selv brødmsuler er mer enn ingenting og at hvis en gir disse smulene til Jesus så vil han forandre de til noe som du trenger i livet ditt. For han elsker oss akkurat slik vi er.  Og det er godt å bli minnet på når det ofte går i glemmeboken i en travel hverdag. ❤.

Jeg får skrive mer om dagen i dag og hvordan det gikk i morgen. Nå kaller sengen på meg og johnblund har kommet i mine øyne.😳.

Sov godt.

Renata.❤

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler