Min lille store helt.

18.09.2019, 23:27

Min skjĂžnne fine skatt. Det har vĂŠrt litt tĂžft for deg i det siste.💔. Men vit at jeg er sĂ„ innmari stolt av deg. Av styrken din,av klokskapen din,av stĂ„ pĂ„ viljen din. Du imponerer meg stadig med du  godhet Ă„ kjĂŠrlighet. Å selv om ting er vaskelig nĂ„ sĂ„ blir det bedre. Det lover jeg deg.

Minstemann i huset har veldig dÄrlig syn,Ä den fÞlsomme gutten han er sÄ har dette gÄtt hardt inn pÄ han. Han blei plutselig annerledes. Han mÄtte ha briller ogsÄ mÄtte han begynne med lapp pÄ det gode Þye  for Ä trene opp det svake Þye. Og da fÞlte han seg enda mer annerledes. 

Han grĂ„t med Ăžyespesialisten i dag Ă„ sa  mamma jeg vil ikke at de andre barna skal  se pĂ„ meg. Men jeg sa at jeg tror du klarer dette kjempe fint Ă„ de andre barna spĂžr fordi de kanskje ikke vet hva den lappen gjĂžr for Ăžyet sitt. Å at det er ikke farlig. De blir vant til det pĂ„ samme mĂ„te som du blir vant til det.

Men jeg som mamma forstÄr at det ikke er kjekt Ä jeg forstÄr at det Ä vÊre annerledes er hvertfall ikke kjekt. Men sammen klarer vi alt. Og nÄr han har bare 10%syn pÄ hÞyre Þyet er dette noe vi mÄ gjennom.

BelĂžnningen nĂ„r prĂžve perioden med lapp er ferdig er moldebadet. Og da kom smile og gleden. ❀

Ei lita kort oppdatering pÄ dagen i dag no pÄ kveldinga.

God natt.

Renata❀

Del artikkel: Del pÄ X

Relaterte artikler