Redningsvesten må på.

21.07.2021, 23:36

Mange ganger i livet så møter en på en storm. En storm som er av den typen at dette vil du ikke klarer alene. Se for deg du er ute på have i en båt. Trenger ikke å være så langt i fra land men det er mye berg og store stener under og vedsiden av deg. Plutselig blir det storm og uansett hva du gjør kommer du deg ikke inn mot land. 

Det eneste du kan da gjøre er å sende opp nødrakett  og håpe at noen er i nærheten å ser den eller du kan ringe på radioen  å be om hjelp. Redningsvester er selvsagt på. Og blir det for gale må du kanskje ta gummibåter å håpe på det beste.  Redningsvester er den som kan redde ditt liv.  Se for deg at den er livslinja di i livet ditt. Hvis du ikke har den på  så drukner du. Mot de stor bølgene har du ikke en sjans. 

Og det å da skulle be om hjelp før en drukner, er ikke alltid så lett. Av og til så blir en for sen. Det kan være mange ting i livet som gjør at en ikke klarer å be om hjelp før det er for sent. 

MEN..... Ja der er et MEN. Fordi hvis du ber om hjelp på en eller annen måte og noen ser deg og strekker ut en hånd til deg. Så ta i mot. Uansett hva som måtte skje etter på. La noen holde deg i handa gjennom stormen. Jo flere jo bedre. For å gå gjennom livet å ha den holdningen at en skal klare alt på egenhånd, da vil du ikke leve lenge fordi du ikke har på deg Redningsvester din.

For ingen går gjennom livet alene uten at det får store psykisk konsekvenser. DET kan jeg skrive under på. Jeg var slik ,skulle gjøre alt alene. Visste alt best selv,ingen skulle fortelle meg hvor skapet skulle stå. Det klarte jeg å se på egenhånd. Men jeg gjorde ikke det. Jeg datt, mange ganger. Jeg røyste meg opp igjen fordi jeg er innmari sta. Men jeg var alene.  Jeg holdt på å drukne mange ganger fordi jeg skulle ikke ha Redningsvesten på meg. Jeg kunne jo å svømme. 

Men selv den beste svømmeren kan bli sliten av livets harde brutaliteter. Det er fakta det.

Så er du der ute. Vit at du ER verdt å redde. Du er ikke alene. Det er noen som ser deg. Der er alltids noen som strekker ut ei hand eller to. Ta i mot. For du er verdt det. 

Du fortjener det aller beste. Og selv om du ikke alltid vet hva det er, så finn det ut sammens med noen. Kanskje du får en god overraskelse. 

 

Så trenger du noen å snakke med så er det mange der ute som en kan ringe til. 

 

Kirkens sos tlf 22 40 00 40.

Jeg ville bare minne dere på der ute i den store verden. Det finnes alltid håp. Gi aldri opp uansett. 

Ta vare på hverandre.

 

Klem fra meg.

Del artikkel:

Relaterte artikler