MEKSIKANSK GRYTE

Linn Merethe
Linn Merethe

 

Du trenger: 
400 g kjøttdeig
1 1/2 gul løk
Litt kinesisk hvitløk
1/2 rød paprika
1 grønn paprika
1 liten boks mais med lake (198g)
1 ss tomatpure
780 g hakka tomater
1 kjøttbuljong
2 dl ris
3 dl vann
1 ts spisskummen
1 ss paprikapulver
1/2 ts pepper
1 ts salt
1/4 ts cayennepepper

Slik gjør du: 
Skjær løk og paprika i mindre terninger. Stek kjøttdeigen,tilsett løk,paprika,revet hvitløk,mais med laken og tomatpuré. La det surre litt før risen og de hakkede tomatene tilsettes. Ha i kjøttbuljong og vann. Tilsett krydder og smak eventuelt til med cayennepepperen etter eget ønske på styrke. La retten småkoke til risen er ferdigkokt. Server med salat,rømme og nachochips!


Publisert: 14.04.2020, 13:32


Andre artikler