GRØNNSAKSSUPPE MED KYLLINGBOLLER

01.04.2021, 17:17

 

Du trenger:

1 pose lapskausblanding 

1 pk kyllingkjøttdeig

0,5 finrevet gul løk 

2 ss fløte evt melk 

1/4 ts hvitløkspulver 

3 kyllingbuljongterninger 

Vann 

Salt og pepper 

 

Slik gjør du: 

Ha lapskausblandingen i en passe stor kjele, hell over vann til det dekker grønnsakene. Ha i to buljongterninger og sett til koking på middelsvarme. Sett over en litt mindre kjele med vann til koking og tilsett en buljongterning. Ha kyllingkjøttdeig i en bolle, ha i finrevet løk,fløte,hvitløkspulver, salt og pepper. Rør godt rundt til det ligner en farse. Ha farsen over i en sprøytepose, klem litt av farsen ut, skjær/klipp av til passe store suppeboller i det kokende buljongvannet. La bollene småkoke noen minutter. Sil av vannet og ha bollene i suppa. Smak suppa til med salt og pepper. Kan også bruke andre krydder etter smak, feks friske urter, gastromat eller aromat osv. 

 

Server med flatbrød, foccacia, rundstk ol. 

Del artikkel: Del på X


 #Suppe 

Relaterte artikler