FINNBIFFGRYTE

14.02.2021, 19:36

 

Du trenger: 

400g finnbiff (frysedisken)

1 stor gul løk 

300 g sjampinjong eller aromasopp

140 g bacon 

1 fond "du chef" beef (knorr) 

3 dl creme fraiche 

2 dl kremfløte

1 ts røkt paprikapulver 

1 ts peppermix 

1/4 ts hvitløkspulver 

1/2 ts salt 

En bunt hakket bladersille 

 

Slik gjør du: 

Skjær sopp i skiver, løk og bacon i strimler. Brun kjøttet og ha i en gryte. Stek sopp og baconet og ha i gryten med kjøttet. Ha i løken og la den svette sammen med resten. Ha så i resterende ingredienser bortsett fra persillen. La alt putre en god stund. Ha i bladpersille nærmere servering. 

Server gjerne gryten med potet/sellerirotmos, ovnsbakte grønnsaker og feks brokkoli/rosenkål eller aspargesbønner 

Del artikkel:

Relaterte artikler